Det har vær, stille fra INPUT siste månedene. Vi er imidlertid ikke gått i dvale, tvertimot er vi inne i en svært spennende periode med mange spørsmål som skal få sine endelige svar.

Det som er sikkert er at vi etablerer oss i 3- etasje på CC Hamar Stadion og åpner sammen med Altiusklinikken 02.02.15 med en stor markering av at vi er operative for fullt.

Videre er vi i dialog med flere potensielle samarbeidspartnere som har blitt begeistret for våre visjoner, resultatet av dette vil være klart i løpet av 2014. Vi er rimelig trygge på at vi vil være en betydelig aktør innen idrettslivet i regionen vår allerede fra starten av.

Det tredje momentet vi ser vil gi oss muligheter til å utvikle prestasjonsmiljøer er etableringen av Wang Toppidrettsgymnas. Vi vil utfylle hverandre i hverdagen og vi er allerede i god dialog om samarbeidet.

Innen februar vil et nytt styre være på plass og det vil bli tilsatt en daglig leder for INPUT, vi har allerede gode navn på styreblokka! Følg med videre – om ikke veldig lenge vil vi starte en prosess med en av våre klubber som vil være unik i nasjonal målestokk!

Kategorier: Nyheter